Ervaringen bij Viva Balans

Lees de ervaringen Deel je ervaringen

Tamara is een zeer deskundige vrouw en heeft passie voor haar vak. Doormiddel van haar kennis en ervaringen heb ik een aantal mooie massages mogen ervaren. Tamara weet wat ze doet en haalt het beste in je naar boven. Voor meer positiviteit, kracht en balans kan ik een massage bij Viva Balans zeker aanraden!

Kim

Door spanning en stress doen mijn nek, schouders en armen regelmatig pijn. Een massage bij Tamara is een moment voor mezelf.
Even aandacht hebben voor je lichaam en stilstaan bij wat je voelt, werkt helend.
Na de massage en de persoonlijke aandacht kom ik lichter en blijer thuis.

Mayke

Ik heb een geweldige ervaring gehad bij Viva Balans. Ik ben 34 weken zwanger en heb heel erg last van bekkeninstabiliteit. Ik had niet verwacht dat een massage zo erg zou helpen, en raad dit ook iedereen aan om te doen! De praktijk ziet er heel netjes en verzorgd uit. Na mijn massage voelde ik me gelijk een stuk beter en bijna pijnloos! Ook was de ontspanning direct te zien in mijn gezicht. Heel erg bedankt!

Joƫlle

Een energetische massage is een geweldige ervaring.
Het bracht mij weer met beide voeten terug op aarde. Interne warmte geeft een gevoel van geborgenheid en omarmt je.

Anoniem

Wat heb jij ervaren bij Viva Balans?

20150819_135931

 

Ben je bij Viva Balans geweest? Ik vind het erg fijn als je je ervaring met mij wilt delen, goed of slecht, ik ben er blij mee!