From the Blog

Geschillencommissie

Met ingang van dit jaar heeft Viva Balans | Massage Gouda zich aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG)

De Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG) – opgericht in 2016 – is een onafhankelijke stichting die namens zorgverleners uit de complementaire en alternatieve zorg samen met de Consumentenbond en de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken, de Geschillencommissie Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen heeft opgericht.

Het is belangrijk om uw onvrede of klacht te bespreken.
Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als u kenbaar maakt waarover u ontevreden bent of wat u anders wilt. Is het moeilijk uw onvrede onder woorden te brengen? Probeer het dan op te schrijven en leg deze notitie dan voor aan ons. Op deze manier kunnen we, door met elkaar te praten, het probleem de wereld uit te helpen.

Lees meer op www.scag.nl/voor-cliënten

Comments are closed.