From the Blog

Nieuwsbrief Dec-2017

Afgelopen jaar heb ik jou mogen helpen met een massagebehandeling, hier wil ik je via deze weg nogmaals hartelijk voor bedanken! Ook in 2018 sta ik weer graag voor je klaar om een massagebehandeling te geven.

Gezond en ontspannen nieuwjaar toegewenst!

Ook wil ik je een gezond en ontspannen 2018 wensen! In deze tijd, vol met technologische ontwikkelingen en toenemende prikkels ontstaat steeds meer stress bij mensen. Te veel stress is ongezond en kan zelfs ziekmakend zijn. Natuurlijk zijn de mogelijkheden van nieuwe technieken fantastisch, maar laten we ook af en toe stil staan en tijd nemen om te ontspannen en om onszelf te helen. Ik zie het als mijn taak om mensen te helpen rust en ontspanning te vinden. Iedereen is dan ook van harte welkom bij Viva Balans!

Ontwikkelingen bij Viva Balans

Afgelopen jaar heb ik mij ingezet om mijn massagetechnieken te verbreden en verder te verfijnen. Zo heb ik in 2017 verdiepende cursus gevolgd t.a.v.:

  • Behandelingen voor cliënten met een Tinnitus
  • Craniaal Sacraal therapie (dit een therapie die zich richt op het in beweging brengen van lichaamsstromen)
  • Lichaamsgericht werken met kinderen
  • Zwangerschapsmassage
  • Baby massage

Op www.viva-balans.nl vind je het volledige aanbod van massages. Indien je komend jaar klachten krijgt, kun je me altijd bellen voor een afspraak, dan stellen we samen een behandelplan op! Al hoop ik natuurlijk in de eerste plaats dat je gezond en ‘lekker in je vel’ blijft (zitten).

Vergoeding door zorgverzekeraars

De massagebehandelingen van ‘Viva Balans’ kunnen afhankelijk van jouw zorgpolis (gedeeltelijk) worden vergoed door de zorgverzekeraar. Ik raad je aan om hiervoor eventueel een aanvullende zorgpolis voor af te sluiten bij je zorgverzekeraar vóór 1 januari 2018. In de meeste gevallen bieden zorgverzekeraars de vergoeding voor massagetherapie aan onder de ‘alternatieve geneeswijze’, ook is het raadzaam om na te denken hoeveel behandelingen je denkt nodig te hebben in 2018, omdat de zorgverzekeraar meestal een limiet stelt aan het aantal behandelingen die vergoed worden.

Tarieven in 2018

Het tarief voor een massagebehandeling in 2018 bedraagt 75 euro. Voor mijn huidige cliënten (en dus ook voor jou) geldt echter het tarief van 70 euro voor héél 2018. Elke massagebehandeling duurt een uur en een kwartier inclusief een voorbespreking van de klachten. Voor het maken van een afspraak kun je me altijd bellen (06 17 98 07 03) of je kunt me een mail sturen via de contact pagina

Hartelijk groet en graag tot ziens!

Tamara Reijerse

Massagetherapeut

Comments are closed.