From the Blog

Zwangerschapsmassage

De zwangerschap is een bijzondere tijd.

Bij een eerste kindje is alles nieuw en kan je best veel vragen hebben. Een zwangerschapsmassage is een heerlijk manier om je te ontspannen en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. In een korte tijd veranderd er veel in je lichaam en al die veranderingen kunnen er voor zorgen dat je sneller moe wordt of last krijgt van zwangerschapskwaaltjes.

Tegelijkertijd kunnen hormonale schommelingen er voor zorgen dat je uit balans raakt. Een massage kan je hier bij dan ondersteunen.

De behandeling zorgt er ook voor dat u even stil staat bij alle veranderingen in uw lichaam, hierdoor wordt u zich bewuster van de baby in uw buik. Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. Er is zelfs gebleken dat door de behandeling het percentage vroeggeboortes kleiner is.

Cadeaubon

Wellicht een leuk idee om iemand in je omgeving die zwanger is een cadeaubon te geven voor een heerlijke massage. Bel of mail voor meer inlichtingen

Comments are closed.